Barfotaskor Linköping

Joe Nimble – barfotaskor Linköping

Joe Nimble

Är du på jakt efter barfotaskor så är du välkommen till Joe Nimble i Linköping. Vår passion är riktigt bra skor som dessutom är eleganta. Barfotaskor finns i många utföranden, och vi hjälper dig att hitta ett par som passar för dig. Utöver barfotaskor så säljer vi många andra slags skor också.

I vårt sortiment finns löparskor, skor till vardags, jobbet, festen, hiking och vandring. Kort och gott så finns det skor som passar för de flesta. Vill du genomföra en löpanalys eller fotanalys, vilket du kan läsa mer om här, så är du varmt välkommen in till butiken, så hjälper vi dig. 

Var finns vi?

Vår butik som startade mars 2021 finner ni centralt i Linköping på Nygatan 41. Butiken är öppen tis–fre 12–18 och lördagar 11–15. Vi erbjuder även privata visningar efter överenskommelse. Varmt välkommen önskar Håkan med personal.

Vår bakgrund

Efter att ha sålt skor dels genom pop-up event, via sociala medier och hemifrån, startades butiken i mars 2021. Målsättningen är att fler personer ska upptäcka hälsoaspekterna av just de här skorna. 

Hitta rätt sko

Välkommen till vår butik i Linköping om du är på jakt efter till exempel barfotaskor. Vi hjälper dig att hitta ett par skor som är optimala för just dig. Den gemensamma nämnaren för alla våra skor är att de är extremt bekväma.

Vill ni veta mer?