Fotanalys Åtvidaberg

Joe Nimble – fotanalys Åtvidaberg

Joe Nimble

Vi på Joe Nimble erbjuder fotanalys. Vi vänder oss till dig i Åtvidaberg som är intresserad av en fotanalys! Fotanalysen ger oss ett underlag att prova ut ett par skor som passar till just dina fötter. Du minskar risken för skador och felbelastning med fotanpassade skor. Våra skor efterliknar fotens naturliga form och biomekaniska rörelsemönster. Det är som att gå barfota fast med ett fint skydd. Alla våra skor finns i flera utföranden. 

Joe Nimble andas lysande design och högsta kvalitet. Vi har skor både för dam och herr och vi hjälper dig att finna skor som passar för dig och dina fötters behov. I vårt sortiment finns löparskor, skor till vardags, jobbet, festen, hiking och vandring. Kort och gott så finns det skor som passar för alla. Vill du genomföra en fotanalys, viket du kan läsa mer om här, så är du varmt välkommen in till butiken, så hjälper vi dig. 

Var finns vi?

Vår butik som startade mars 2021 finner ni centralt i Linköping på Nygatan 41. Butiken är öppen tis–fre 12–18 och lördagar 11–15. Vi erbjuder även privata visningar efter överenskommelse. Varmt välkommen önskar Håkan med personal.

Vår bakgrund

Efter att ha sålt skor dels genom pop-up event, via sociala medier och hemifrån, startades butiken i mars 2021. Målsättningen är att fler personer ska upptäcka hälsoaspekterna av just de här skorna. 

Hitta rätt sko

Vi hjälper dig att hitta ett par skor som är optimala för just dig. Oavsett om du ska ha löparskor, ett par skor till jobbet eller skor till vardagsbruk, så har vi vad du söker. Är du intresserad av fotanalys? Det kan vi vara behjälpliga med! 

Vill ni veta mer?