Skobutik Mjölby

Joe Nimble – en skobutik i närheten av Mjölby

Joe Nimble

Välkommen till vår skobutik, i närheten av Mjölby. Vår passion är riktigt bra skor som dessutom är eleganta. Våra skor efterliknar fotens naturliga form och biomekaniska rörelsemönster. Det är som att gå barfota fast med ett fint skydd. Det viktigaste är att skon har en bred läst, viket ger tåfrihet, och det näst viktigaste är att skorna är plana och utan klack. Foten behöver komma ner i marken så att den kan jobba mot underlaget när du går.

Joe Nimble andas lysande design och högsta kvalitet. Vi har skor både för dam och herr och vi hjälper dig att finna skor som passar för dig och dina fötters behov. I vårt sortiment finns löparskor, skor till vardags, jobbet, festen, hiking och vandring. Kort och gott så finns det skor som passar för alla. Vill du genomföra en löpanalys eller fotanalys, vilket du kan läsa mer om här, så är du varmt välkommen in till butiken, så hjälper vi dig. 

Var finns vi?

Vår butik som startade mars 2021 finner ni centralt i Linköping på Nygatan 41. Butiken är öppen tis–fre 12–18 och lördagar 11–15. Vi erbjuder även privata visningar efter överenskommelse. Varmt välkommen önskar Håkan med personal.

Vår bakgrund

Efter att ha sålt skor dels genom pop-up event, via sociala medier och hemifrån, startades butiken i mars 2021. Målsättningen är att fler personer ska upptäcka hälsoaspekterna av just de här skorna. 

Hitta rätt sko

Vi hjälper dig att hitta ett par skor som är optimala för just dig. Oavsett om du ska ha löparskor, ett par skor till jobbet eller skor till vardagsbruk, så har vi vad du söker. Är du intresserad av fotanalys eller löpanalys? Kom till oss. 

Vill ni veta mer?